Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

On 4:59:00 μ.μ. by Unknown


ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 0 - 3



Μετά το νικηφόρο πρώτο φιλικό της ομάδας μας με τον Αφιδναϊκό ακολούθησε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας με την ομάδα του Άρη Πετρούπολης,στο εξαιρετικό γήπεδο Αλκυών του Άρη, στην Πετρούπολη

Παρά την έλλειψη των αδερφών Δημάκη,η ομάδα απέδωσε για άλλη μια φορά εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έδειξε μέρος του ταλέντου της και των ικανοτήτων της αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό της επίπεδο.


Ο αγώνας ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα για την ομάδα μας αφού μέχρι να βρει τα πατήματά της, η γηπεδούχος ομάδα είχε την κατοχή χωρίς ωστόσο να απειλήσει την εστία του πολύ καλού για άλλη μία φορά Άλκη Μπάκα. Μετά το πρώτο 20λεπτο η ομάδα ανέβηκε πήρε γήπεδο και άρχισε να δημιουργεί φάσεις με αποκορύφωμα το κερδισμένο πέναλτι του Καζέρου, το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Σχίζας.Το ημίχρονο τελείωσε με το ισόπαλο 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε πιο αποφασισμένη και λίγα λεπτά μετά την έναρξή του, άνοιξε το σκορ με τον Σταυρόπουλο,μετά από εξαιρετική σέντρα του Χολόγκιτα και αδράνεια της άμυνας του Αρη.Η ομάδα μας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και έφτασε στο 2-0 μετά από τέρμα του Β. Μπακλαβά σε αντεπίθεση. Το σκορ έκλεισε ο Δημητρόπουλος με το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης μετά από μία πολύ όμορφη συνεργασία μεταξύ Σταυρόπουλου, Παπαγιανόπουλου και Καζέρου.Η συνέχεια περιλάμβανε επίδειξη υψηλής τεχνικής από το σύγχρονο σέντερ μπακ Καρίτζη που έδειξε μερικά από τα ψήγματα του ταλέντου του,για κάποιους που υποστηρίζουν ότι είναι ένας απλός κόφτης.


Η αξία της νίκης της ομάδας μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι απέναντί της βρισκόταν μία πολύ αξιόμαχη και ταλαντούχα ομάδα όπως αυτή του Άρη Πετρούπολης. 


Σύσσωμοι οι παλαίμαχοι Ανθούπολης ευχαριστούμε την ομάδα παλαιμάχων του Άρη για την άψογη φιλοξενία.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι:Α.Μπάκας,Ηλιόπουλος,Καρίτζης, Κολοκάθης, Δελλής, Παπαγιανόπουλος, Καζέρος, Σχίζας, Τ.Μπακλαβάς, Β.Μπακλαβάς, Σταυρόπουλος, Χολόγκιτας, Βράχος, Δέλγας και Δημητρόπουλος.


Μετά τον αγώνα ακολούθησε γεύμα παρουσία του ΔΣ της πρώτης ομάδας όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο.


Βαγγέλης Βλασσόπουλος - Στάθης Χολόγκιτας

Στάθης Χολόγκιτας - Βαγγέλης Βέργος