Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

On 11:52:00 π.μ. by Unknown   No comments


Ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη έγινε χθες στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές των ομάδων παλαιμάχων, της Ανθούπολης και του Ιάσωνα, που τα έδωσαν όλα στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα της μεγάλης έντασης ήταν οι δύο ομάδες να τελειώσουν τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου αποχώρησαν ένας παίκτης από κάθε ομάδα, τραυματίες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ, αφού στην πρώτη επίθεσή της, η γηπεδούχος ομάδα βρήκε κοιμώμενη την άμυνα της Ανθούπολης και σκόραρε πολύ εύκολα. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα αλλά η γηπεδούχος ομάδα αμυνόταν εξαιρετικά και δεν άφηνε κενούς χώρους για να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Παρ’όλα αυτά δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες που έμειναν ανεκμετάλλευτες αφού οι δύο επιθετικοί της ομάδας μας, Σταυρόπουλος και Μπακλαβάς, βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο αλλά και γιατί η γηπεδούχος ομάδα είχε τον τερματοφύλακά της σε εξαιρετική μέρα.

Ενώ όμως η ομάδα μας δεν εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες, η γηπεδούχος ομάδα ήταν άκρως αποτελεσματική και λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, σε άλλη μία από τις ελάχιστες επισκέψεις της στην περιοχή σημείωσε και δεύτερο γκολ με συνέπεια να κάνει πιο δύσκολό το έργο της ομάδας μας.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με φόρα και μείωσε αμέσως το σκορ, με εκτέλεση πέναλτι από τον Καζέρο. Πέναλτι που κέρδισε ο Καρίτζης σε μία από τις πολλές προωθήσεις του στην αντίπαλη περιοχή. Η πίεση συνεχώς αυξανόταν και στα μέσα περίπου του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας ισοφάρισε το σκορ μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ιάσωνα και όμορφο κοντρόλ και βολέ του Σταυρόπουλου. Το σκορ έμεινε ισόπαλο μέχρι λίγο πριν την λήξη του ματς, όπου ο εξαιρετικός μέχρι εκείνη την στιγμή τερματοφύλακας του Ιάσωνα, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από  σουτ του Καρίτζη και το λάθος αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Σταυρόπουλος που με το δεύτερο τέρμα του στο ματς , σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας μας.

Η πολύ καλή διαιτησία και το πολύ καλό τερέν ,  βοήθησε να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς, το οποίο ευχαριστήθηκαν όλοι. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα των παλαιμάχων του Ιάσωνα για την πολύ καλή φιλοξενία και τον όμορφο αγώνα.

Αγωνίστηκαν: Κολοκάθης, Σταυρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Παπαγιαννόπουλος, Καζέρος, Χολόγκιτας, Καρίτζης, Καραγιάννης, Σχίζας, Ζαμπέτας, Βράχος, Καραγιάννης Η., Ηλιόπουλος, Μπακλαβάς Τ.

Υ.Γ. 1  Η μπυροθεραπεία που έγινε μετά τον αγώνα στην πιτσαρία ‘’Maestro’’ του συμπαίκτη μας Θανάση Δέλγα , ήταν όλα τα λεφτά, με τον Τάσο Μπακλαβά να δίνει σόου και οι συζητήσεις για το επικείμενο ταξίδι της ομάδας μας στην Καλαμάτα, καθώς και ο προγραμματισμός του να γίνονται σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Με προτάσεις που έβγαζαν πολύ γέλιο, άσχετα με το αν είναι εφικτές.


Αυτό που δεν συζητήθηκε αρκετά ήταν το κατά πόσο θα πάρουν άδεια τα μέλη της ομάδας για να λείψουν ένα διήμερο, από τις συζύγους τους , κάτι που θεωρείται το πιο δύσκολο από τα προβλήματα για να καμφθεί.

Υ.Γ. 2 Φήμες που εμπλέκουν την ομάδα μας στο radar της UEFA για στημένα παιχνίδια και πολύ μεγάλα ποσά που παίχτηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας, που είχαν ανατροπή αποτελέσματος, ελέγχονται ως ανακριβείς και διαψεύδονται από την ομάδα μας.