Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

On 11:23:00 π.μ. by Unknown


Σε έναν υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε η χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας με το Μαρκόπουλο, το οποίο παρατάχθηκε σύμφωνα με τα λεγόμενα των παικτών του, με αρκετές απουσίες. 

Με πολλές απουσίες (Καζέρος, Παπαγιαννόπουλος, Δημάκης Γ, Φαφούτης, Δημητρόπουλος, Δέλγας) παρατάχτηκε και η ομάδα μας λόγω υποχρεώσεων αλλά και τραυματισμών. Σε αυτές τις απουσίες ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Δελλή ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ.

Παρ’όλες τις δυσκολίες η ομάδα μας έβγαλε πολλά τρεξίματα και με τον Καρίτζη σε ρόλο αντι-Παπαγιαννόπουλου στο κέντρο να κόβει κάθε προσπάθεια των αντιπάλων έδινε το δικαίωμα στα υπόλοιπα χαφ να κάνουν πιο επιθετικό παιχνίδι. Όταν μάλιστα το παιχνίδι έγειρε προς την αριστερή πλευρά του γηπέδου και πέρναγε η μπάλα από τα πόδια του Σχίζα, η μπάλα "χάθηκε".  


Ένα παιχνίδι που όταν η μπάλα κατέληγε στον σεληνιασμένο χθες Πέτρο Δημάκη είχε το γνωστό για την ποιότητα του αποτέλεσμα, ΓΚΟΛ!!! Αποτέλεσμα αυτού ήταν να πετύχει πέντε γκολ και αν προσθέσουμε σε αυτά, δύο του Σχίζα, δύο του Χολόγκιτα και από ένα των Δελλή και Σταυρόπουλου, θα φτάσουμε στο τελικό 11-3.

Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει και την διαφορά των δύο ομάδων, σε σημείο να αναρωτιούνται οι φιλοξενούμενοι για την ηλικία των παικτών της ομάδας μας κάνοντας σχετικές ερωτήσεις στον Πρόεδρο της ομάδας Τάσο Μπακλαβά.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η ομάδα μας αποτελείται από 20 βετεράνους ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για μια ομάδα, ίσως από τις λίγες, στην οποία αγωνίζονται μόνο πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στον Α.Ο. Ανθούπολης. Οι δε ηλικία των μελών ξεκινά από τα 38 χρόνια, ο μικρότερος και φτάνουν μέχρι και τα 63. Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας, Ηλιόπουλος, Μπακλαβάς, Καρίτζης, Κολοκάθης, Σταυρόπουλος, Σχίζας, Δελλής, Χολόγκιτας, Δημάκης Π., Μπακλαβάς Β., Καραγιάννης, Βράχος, Αμπελιώτης.

Υ.Γ1) Σαν Παλαίμαχοι Ανθούπολης θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Σπάνιου που έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο Βασίλης διατέλεσε παίκτης αλλά και προπονητής στην Ανθούπολη επί σειρά ετών.

Υ.Γ2) Η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της για την συνεισφορά τους στην αγορά ρουχισμού για την ομάδα μας, τον οποίο παραλάβαμε χθες και φωτογραφικό υλικό θα έχουμε στον επόμενο αγώνα μας στην Ν. Ιωνία.