Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

On 10:12:00 π.μ. by Unknown   No comments



Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από την ομάδα του Ήφαιστου σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Ήφαιστου.
Δεν έφταναν οι απουσίες των Δημάκη, Καζέρου και Σχίζα, ήρθε κι ο τραυματισμός του Σταυρόπουλου μετά από δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου, κάτι που δεν θα πρέπει να γίνεται σε αγώνες παλαιμάχων, για να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Αν σε αυτά τα προβλήματα προστεθεί και ότι ο Μπάκας έπαιζε στο τέρμα με πυρετό αλλά και ο Παπαγιαννόπουλος ένιωσε ένα σφίξιμο και έπαιξε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, θα γίνει κατανοητό γιατί η ομάδα είχε τόσο κακή απόδοση.
Αυτό φυσικά δεν μειώνει καθόλου την εμφάνιση του Ήφαιστου που ήταν πολύ καλός, κρατώντας τις γραμμές και φτιάχνοντας ευκαιρίες με πολύ ωραίους συνδυασμούς και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Το σκορ σταμάτησε στο 7-5 αλλά θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο για την γηπεδούχο ομάδα, αφού η απογοήτευση και η κούραση είχε καταβάλει την ομάδα μας. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν, ο Μπαλογιάννης (3), Δημητρόπουλος, Χολόγκιτας
Ευχαριστούμε πολύ τους παλαιμάχους του Ήφαιστου για τον φιλικό αγώνα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και καλό Πάσχα. Υ.Γ. Η μπυροθεραπεία έγινε σε μεζεδοπωλείο της περιοχής με απόλυτη επιτυχία και άφθονη μπύρα.