Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

On 10:24:00 μ.μ. by Unknown   No comments



Μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την ομάδα του Ηλυσιακού στις 28/11 η ομάδα μας συγκεντρώθηκε στην πιτσαρία του συμπαίκτη μας Θανάση Δέλγα  ΄΄Maestro΄΄  μετά από κάλεσμα του προέδρου Τάσου Μπακλαβά για έκτακτο ΔΣ. με θέμα την εκλογή νέου ΔΣ και καθορισμό αρμοδιοτήτων.

Το νέο Δ.Σ. πλέον αποτελείται από τους 

Παύλο Σταυρόπουλο - Πρόεδρο
Στάθη Χολόγκιτα - Αντιπρόεδρο
Παναγιώτη Καζέρο - Γραμματέα
Τάσο Μπακλαβά - Ταμία
Δέλγα Θανάση, Δελλή Δημήτρη, Δημητρόπουλο Βασίλη - Μέλη

Αρμοδιότητες: 

Εκπροσώπηση στην Ένωση Παλαιμάχων: Τάσος Μπακλαβάς/Παύλος Σταυρόπουλος
Δημόσιες σχέσεις/Επικοινωνία: Παύλος Σταυρόπουλος- Στάθης Χολόγκιτας
Προπονητές: Παναγιώτης Καζέρος - Πέτρος Δημάκης.

Μετά το τέλος του Δ.Σ. ξεκίνησε η απόλαυση της εξαιρετικής πίτσας του συμπαίχτη μας Θανάση Δέλγα με συζήτηση κυρίως για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας και το τουρνουά των παλαιμάχων γενικότερα.

Στα αρνητικά σχόλια καταγράφηκαν η αρνητική επίδραση των διαιτητών στο παιχνίδι, που πολλές φορές καταφέρνουν να το καταστρέψουν με τις αποφάσεις τους. Ειπώθηκε μάλιστα ότι καλό θα ήταν να συμμετέχουν και πιο νεαροί διαιτητές με περισσότερη όρεξη και όχι κάποιοι που έρχονται απλά για τα χρήματα. Κάτι άλλο που σχολιάστηκε ήταν η μουρμούρα από κάποιους παλαιμάχους άλλων ομάδων για πολλά από τα σχόλια στην ιστοσελίδα μας παρόλο που δεν είναι ούτε προσβλητικά ούτε υποτίμησαν ποτέ κανέναν αντίπαλο. Μεταφέρθηκε ότι έγιναν παρατηρήσεις από την Ένωση. 

Επίσης έγιναν προτάσεις για βελτιώσεις που θα συζητηθούν εκ νέου σε νεότερη συνάντηση.

Σε γενικές γραμμές έγινε μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συζήτηση αφού δεν υπήρχε παιχνίδι πριν και ο οργανισμός των αθλητών δεν επιζητούσε έντονα την αποθεραπεία με χρήση μπύρας,η οποία κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα για την ομάδα.