Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

On 1:25:00 π.μ. by Unknown

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ 
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ


Με ευρεία νίκη αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν η ομάδα των Παλαιμάχων απέναντι στην αντίστοιχη του Γαλαξία.

Χρειάστηκε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο για να μετουσιωθούν σε γκολ οι ευκαιρίες που δημιουργούσε η Ανθούπολη. Ένα παιδικό λάθος μόλις στο δεύτερο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γαλαξία.
Η Ανθούπολη δεν το έβαλε κάτω και πίεσε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει το σκορ. Μοιραίοι για το πρώτο ημίχρονο ο Π. Δημάκης και Β. Μπακλαβάς που δεν κατάφεραν σε τουλάχιστον εφτά περιπτώσεις να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα ενώ και ένα σουτ έξω από την περιοχή του Σ. Χολόγκιτα κατέληξε στο δοκάρι. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, κάτι που δεν άντεξε η ομάδα του Γαλαξία με αποτέλεσμα ο Δημάκης να κάνει επιτέλους την ισοφάριση στο 55΄ ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Χολόγκιτα. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Παπαγιαννόπουλος, για να δώσει το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60'. Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε με τους ίδιους παίχτες να πετυχαίνουν στη συνέχεια άλλα τρία γκολ σπάνιας ομορφιάς. 

Τελικό αποτέλεσμα 5-1.

Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό για την φετινή σεζόν για την ομάδα των Παλαιμάχων Ανθούπολης και έδωσαν ραντεβού ξανά για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας, Καρίτζης, Δέλγας, Κολοκάθης, Παπαγιαννόπουλος, Χολόγκιτας, Δημάκης Π., Σχίζας, Μπακλαβάς Β., Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Ηλιόπουλος, 











Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Ανθούπολης εύχεται σε όλες της ομάδες παλαιμάχων Καλό Καλοκαίρι.


Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!!!