Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

On 10:57:00 π.μ. by Unknown   No comments


Υ.Γ.) Ξεκινάμε ανάποδα σήμερα ζητώντας μία συγνώμη, αυτή τη φορά από την ομάδα του Γαλατσίου για το ακατάλληλο της ώρας (21:40), σε ένα γήπεδο που θύμιζε χριστουγεννιάτικο δέντρο αφού τα φώτα στον ένα πυλώνα αναβόσβηναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θυμίζοντας μας ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!!!

Πολύ ωραίο ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Τσαλαβούτας μεταξύ των ομάδων της Ανθούπολης και της Κορωνίδας Γαλατσίου με νικήτρια την ομάδα της Ανθούπολης (2-1).


Το παιχνίδι έγινε σε πολύ αθλητικά πλαίσια και σε αυτό βοήθησαν οι παίκτες των δύο ομάδων καθώς και η εξαιρετική διαιτησία. Η ομάδα της Ανθούπολης στημένη μαεστρικά από τον νέο προπονητή της Πέτρο Δημάκη, ο άλλος προπονητής Καζέρος Παναγιώτης απουσίαζε λόγω εργασίας, έδειξε πολλά από τα γνωστά της στοιχεία και επιπλέον πειθάρχησε στις εντολές του, με αποτέλεσμα την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας. Από την άλλη μεριά μια πολύ καλή ομάδα, αυτή της Κορωνίδας έπαιξε εξίσου καλά και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές με μία ελαφρά πρωτοβουλία από την ομάδα της Ανθούπολης. Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας ένα κερδισμένο πέναλτι από τον Μπακλαβά που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έδωσε στην μεσαία γραμμή την ποιότητα που τόσο τις έλειψε τον τελευταίο μήνα. Στη συνέχεια η Κορωνίδα ανέβηκε, πίεσε για την ισοφάριση αλλά χωρίς να τα καταφέρει και έτσι πήγαμε στο ημίχρονο με την ομάδα της Ανθούπολης προηγούμενη με 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εκατέρωθεν ευκαιρίες και σε μία από αυτές ο Τάσος Καρίτζης με μία φαλτσαριστή κεφαλιά , κίνηση μεγάλου σέντερ φορ, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος της Κορωνίδας διπλασιάζοντας τα τέρματα της Ανθούπολης. 


Στη συνέχεια η Κορωνίδα αντέδρασε και με ένα σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή προσπάθησε να βάλει το γκολ του αγώνα, αφού η μπάλα κατευθυνόταν στο δεξί παραθυράκι της εστίας αλλά ο πάντα έτοιμος τερματοφύλακας Άλκης Μπάκας έκανε την απόκρουση του αγώνα και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Το παιχνίδι μετά από αυτή την φάση πήρε μια άγρια μορφή αφού η Κορωνίδα βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και άφηνε πολλά κενά στην άμυνά της με αποτέλεσμα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Σε μία από αυτές τις ευκαιρίες, ο επιθετικός της Κορωνίδας σε μία μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας κατέβασε άψογα την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα, μειώνοντας το σκορ. 

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο διαιτησίας αλλά και το ήθος των δύο ομάδων που βοήθησε την διεξαγωγή ενός αγώνα-διαφήμιση του τουρνουά παλαιμάχων.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίχτες των δύο αντάλλαξαν ευχές γα τις γιορτές και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Τους Ευχαριστούμε πολύ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής Πέτρος Δημάκης τόνισε ότι πιστεύει στην ομάδα και σε όλο το ρόστερ, θα δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, έμεινε ικανοποιημένος κυρίως από τον Φαφούτη που ήταν εξαιρετικός. Επιπλέον σε ερώτηση που του έγινε για το εξαιρετικό κοουτσάρισμα, ανέφερε πως οι παίκτες κάνουν καλό ή κακό τον προπονητή οπότε έδωσε τα εύσημα σε αυτούς.





ΥΓ.1) Μετά από καιρό, παρουσιάστηκε διαιτητής στο γήπεδο ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι και έφυγε το ίδιο ιδρωμένος με τους ποδοσφαιριστές. Αλάνθαστος!!!!!!







Υ.Γ.2) Μετά το ματς (11:30) στην γνωστή μπυροθεραπεία συζητήθηκαν πολλά για τουρνουά εκτός Ελλάδος (Ολλανδία, Ουκρανία, Κύπρο) αλλά και εντός Ελλάδος (Μεσσηνία, Μήλο) με τις αποφάσεις να παίρνονται στο μέλλον και επίσης έγινε συζήτηση για τα πριμ αφού μετά την τρίτη νίκη σε επτά αγώνες οι παίκτες της ομάδας σήκωσαν κεφάλι. Η απάντηση του Προέδρου ήταν άμεση. «Αν δεν πάρουμε την πρωτιά στο τουρνουά, δεν έχει φράγκο».

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μπάκας, Κολοκάθης, Μπακλαβάς Β., Καρίτζης, Καραγιάννης, Σχίζας, Παπαγιαννόπουλος, Χολόγκιτας, Σταυρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Δημητρόπουλος, Φαφούτης, Αμπαλιώτης, Σπίνος, Καπνίσης