Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

On 10:46:00 μ.μ. by Unknown   No comments




Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας τις εμφανίσεις της σε καινούργια έδρα και ώρα, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα των Κουκουβάουνων. 

Ο αγώνας ο οποίος είχε μεγάλες εναλλαγές στο σκορ, διεξήχθη στο τραγικό τερέν του γηπέδου της Χωράφας. Οι δύο ομάδες παρά το ακατάλληλο του γηπέδου προσπάθησαν για το καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε μέτριο θέαμα, η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Η εξαιρετική ομάδα των Κουκουβάουνων με επιθετική αιχμή τον Αρμύλαγο, έπαιζε τέλεια την τακτική των αντεπιθέσεων και έβγαινε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας μας, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα. Σε μία προσπάθεια του ο Παπαγιαννόπουλος βρήκε κενό χώρο έξω από την περιοχή και με ένα «ξερό» σουτ έστειλε την  μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και μετά να «αναπαυτεί» στα δίχτυα της φιλοξενούμενης ομάδας. Η φιλοξενούμενη ομάδα αντέδρασε άμεσα και σε μία υποδειγματική αντεπίθεση έφτασε στην ισοφάριση. Θα μπορούσε μάλιστα να πάρει και το προβάδισμα λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στην ομάδα μας οι δύο προπονητές της ομάδας Δημάκης και Καζέρος, οι οποίοι ήρθαν καθυστερημένα στον αγώνα και γι αυτό έμειναν έξω στο πρώτο ημίχρονο, αφού υπάρχει σχετική τιμωρία από τον εσωτερικό κανονισμό. Ο αγώνας έγινε πιο γρήγορος και θεαματικός, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο και με δύο γρήγορα γκολ, πάλι με την τακτική των  αντεπιθέσεων, μετέτρεψαν την ισοπαλία του ημιχρόνου σε 1-3.

Μετά τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όμως άρχισε να φαίνεται η κόπωση των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας, που είχε έρθει χωρίς αναπληρωματικούς. Έτσι η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και με μπροστάρηδες τους δύο προπονητές πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Σε μια φάση με πολλές κόντρες στην περιοχή των φιλοξενουμένων η μπάλα στρώθηκε στον Μπακλαβά που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε το σκορ σε 2-3. Την ισοφάριση του σκορ έκανε ο Δημάκης με τρομερό διαγώνιο σουτ, παρά τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι. Το σκορ έκλεισε ο Καζέρος με πολύ όμορφο πλασέ.

Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική διαιτησία που ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Ευχαριστούμε την ομάδα των Κουκουβάουνων για τον εξαιρετικό αγώνα.


Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ένα ευχάριστο γεγονός για την παρέα μας που δεν είναι άλλο από  την γέννηση του Δελλή junior. Δημήτρη να είναι πάντα γερός, ευτυχισμένος και σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο μέλος.