Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

On 2:10:00 μ.μ. by Unknown   No comments



Με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη ολοκλήρωσε η ομάδα μας την πρώτη φάση του για το τουρνουά της Ένωσης παλαιμάχων Αθήνας, εναντίον της πολύ καλής ομάδας του Δάσους-Δάφνης Χαϊδαρίου.

Μετά από πολύ καιρό η ομάδα παρουσιάστηκε πλήρης. Αυτό βοήθησε στην παραγωγή πολύ όμορφων φάσεων. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έκαναν πολύ όμορφους συνδυασμούς. Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και μετά από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό και την εναλλαγή οκτώ πασών με μια επαφή έφτασε στην επίτευξη του πρώτου γκολ για την ομάδα μας με πλασέ του Σταυρόπουλου. Το δεύτερο γκολ ήρθε πάλι από ωραία ομαδική ενέργεια και όμορφο τελείωμα εντός περιοχής από τον Σταυρόπουλο. Το ημίχρονο έκλεισε με μία όμορφη κάθετη πάσα του Σχίζα στον Σταυρόπουλο ο οποίος σημείωσε χατ τρικ πετυχαίνοντας τρία γκολ σε ένα ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες αλλά και να σημειώνουν πολλά γκολ. Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε το σκορ σε 3-1 για να έρθει ο Μπακλαβάς μετά από όμορφη ενέργεια του Δημάκη και πλασέ στο δοκάρι να κάνει το 4-1.
Η ομάδα του Δάσους-Δάφνης Χαϊδαρίου μείωσε εκ νέου σε 4-2 για να έρθει ο Δημάκης με απευθείας φάουλ να κάνει το 5-2. Το σκορ έκλεισε η φιλοξενούμενη ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 5-3. Μετά από αρκετό καιρό η ομάδα ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο και σε αυτό βοήθησε και η φιλοξενούμενη ομάδα και οφείλουμε να την ευχαριστήσουμε και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για την συνέχεια.
Έπαιξαν οι Μπάκας, Ζώτος, Κολοκάθης, Καρίτζης, Μπακλαβάς, Παπαγιαννόπουλος, Καζέρος, Σχίζας, Χολόγκιτας, Δημάκης, Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Φαφούτης, Βράχος. Υ.Γ. Η μπυροθεραπεία έγινε σε κοντινή ταβέρνα με αρκετά μεγάλη συμμετοχή, όπου και συμφωνήθηκε η συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά 8χ8 για να διατηρηθεί σε φόρμα αφού οι αγώνες στην επόμενη φάση αραιώνουν αρκετά.