Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

On 1:24:00 π.μ. by Unknown


Τελικά η ομάδα μας,τα κατάφερε.

Έπρεπε να φτάσει η τρίτη αγωνιστική στο τουρνουά παλαιμάχων για να πάρει επιτέλους μια νίκη απέναντι στην αήττητη και πολύ καλή ομάδα της Ιεράπολης και μάλιστα εκτός έδρας, που μεταξύ των άλλων είχε στη σύνθεσή τους Κώστα Ζαμπέτα και Θοδωρή Κολοκοτρώνη.

Η ομάδα της Ανθούπολης κατέβηκε χωρίς τερματοφύλακα λόγο προβλήματος της τελευταίας της στιγμής και οι Δημητρόπουλος, Βράχος υπερασπίστηκαν την εστία. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο ο Παπαγιαννόπουλος με πόνους στον αυχένα αλλά και λίγο αργότερα ο Σταυρόπουλος με τράβηγμα στην γάμπα κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 και όλα έμοιαζαν δυσοίωνα. Παρόλα αυτά τα προβλήματα, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αν και έχασε πάλι σωρεία ευκαιριών κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ και να καθαρίσει το ματς.

Το σκορ άνοιξε ο Σχίζας με ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο 20'. Η Ιεράπολη απάντησε στην πρώτη τελική προσπάθειά της στο ματς. Το παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου. Έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε με αντεπιθέσεις και με τον τρόπο αυτό δημιούργησε ευκαιρίες που δύσκολα χάνονται με τους Δελλή, Μπακλαβά και Δημητρόπουλο.



Το παιχνίδι το κουμάνταρε με μαεστρικό τρόπο ο Καζέρος ο οποίος με μία όμορφη ντρίπλα στην περιοχή κατάφερε να κερδίσει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακλαβάς. Όλη η Ιεράπολη βγήκε μπροστά να ισοφαρίσει και έτσι η ομάδα βρήκε τους κενούς χώρους για να αντεπιτεθεί. Σε μία από αυτές τις αντεπιθέσεις ο Δελλής με ένα πολύ όμορφο πλασέ έκλεισε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φωτισμός του γηπέδου δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σε πολλά σημεία του γηπέδου δεν έβλεπες καθόλου αλλά αυτό βοήθησε στο να αποδειχτεί ότι η ομάδα μας βρίσκεται με "κλειστά μάτια" πλέον.

Η ομάδα γιόρτασε την πρώτη νίκη της σε γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής όπου η μπύρα για άλλη μια φορά έρεε σπάταλα...ανάμεσα σε παϊδάκια, κοντοσούβλι και κοκορέτσι...

Αγωνίστηκαν οι: Δημητρόπουλος, Βράχος, Καρίτζης, Κολοκάθης, Σπίνος, Μπακλαβάς Β., Καζέρος, Σχίζας, Χολόγκιτας, Μπακλαβάς Β., Καραγιάννης, Δέλγας, Σταυρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος

Επόμενος Αγώνας : Ανθούπολη - Μαρκόπουλο