Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

On 9:16:00 μ.μ. by Unknown



Έσπασε το ρόδι για την ομάδα των παλαιμάχων της Ανθούπολης με την επιτυχία του πρώτου γκολ στη διοργάνωση από τον Πέτρο Δημάκη. Αυτό το γκολ ωστόσο δεν βοήθησε την ομάδα να πετύχει την πρώτη νίκη στο τουρνουά, αφού για έναν ακόμη αγώνα όλα πήγαν στραβά, ξεκινώντας από το γήπεδο που δεν ήταν διαθέσιμο πριν τις 10 το βράδυ ενώ η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν 9:30,τον δαιμονιώδη άνεμο που δεν άφηνε να παιχτεί ποδόσφαιρο και σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί  ως κερασάκι στην τούρτα η απουσία την τελευταία στιγμή λόγω προσωπικού προβλήματος του παίκτη-προπονητή της ομάδας Π. Καζέρου. 


Έτσι η ομάδα ξεκίνησε πάλι νωθρά τον αγώνα και δέχτηκε πάλι ένα αστείο γκολ μετά από λάθος συνεννόηση της αμυντικής γραμμής. Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε με μοιρασμένο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά με δύο πολύ μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από Μπακλαβά και Σπίνο. Έτσι έκλεισε το ημίχρονο με προηγούμενη την φιλοξενούμενη ομάδα με 0-1.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση με ένα όμορφο πλασέ του Δημάκη μετά από κάθετη πάσα του Παπαγιαννόπουλου. Στη συνέχεια η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ κυρίως με τον Μπακλαβά αλλά και με τον Δημάκη. Ένα ακόμα λάθος όμως  έφερε το δεύτερο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας και μαζί την ψυχολογική κατάρρευση που οδήγησε και σε τρίτο γκολ με την ομάδα να μην έχει κουράγιο να αντιδράσει. Έτσι ήρθε η δεύτερη ήττα σε δύο αγώνες και η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να βγάλει αντίδραση στο επόμενο ματς, στο οποίο πρέπει να έρθει η νίκη για να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας μας. 

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι το γήπεδο και η ώρα που αναγκαζόμαστε να παίξουμε δυσχεραίνουν το έργο της ομάδας αφού μιλάμε για ένα γήπεδο χωρίς επαρκή φωτισμό, χωρίς αποδυτήρια και μία ώρα αγώνα που όταν χειμωνιάσει…... δεν θα παίζεται ποδόσφαιρο. Η καθιερωμένη μπυροσύναξη έγινε μετά το ματς αλλά χωρίς ιδιαίτερο κέφι και με πολλές απουσίες, αφού ακόμα και τα γκαρσόνια που μας είδαν στις 11μιση να μπαίνουμε στο μαγαζί...δάκρυσαν!!!!!!!!

Κατά τα άλλα, μετά τις τρομερές εμφανίσεις, η ομάδα δέχτηκε και επίσημα πρόταση από την Ελπίς Χορτερού για αδελφοποίηση των σωματείων η οποία έγινε ομοφώνως δεκτή.