Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

On 3:50:00 μ.μ. by Unknown   No comments


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α.Ο. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η ομάδα του Συνδέσμου Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Α.Ο.  Ανθούπολης , μετά από την πρωτοφανή τιμωρία της για δημοσίευση αποτελεσμάτων των ποδοσφαιρικών αγώνων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και για την οποία έλαβε γνώση τυχαία από την  ιστοσελίδα «sportactive»,  καταθέτει επισήμως επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας.

Η Ομάδα Παλαίμαχων Ανθούπολης θεωρεί ανεπίτρεπτη  και  εκτός αθλητικού πνεύματος  και ήθους τιμωρίες χωρίς ουσιαστικές αιτίες.

Δεν θέλουμε  επ’ ουδενί να πιστέψουμε ότι οι παλαίμαχοι και πολύπειροι αθλητές του ΔΣ που αγαπούν την ευγενή άμυλα και την ολοκληρωμένη ουσία της λέξης «ποδοσφαιρικός αγώνας» , διακατέχονται από συμπλέγματα μειονεξίας  και τάσεις ολοκληρωτισμού, έννοιες οι οποίες δεν συνάδουν με το αθλητικό δημοκρατικό πνεύμα και την ουσία της δημιουργίας της Ένωσης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας που είναι  η εξωεπαγγελματική και ερασιτεχνική απασχόληση στον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μας με το άθλημα που αγαπήσαμε, αγαπάμε και τιμάμε. Αν όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο,  τότε θεωρούμε ότι αυτό θα ήταν καταστρεπτικό, ανούσιο και  επιζήμιο μιας και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την ενότητα των ομάδων της Ένωσης αλλά και διαστρεβλώνουν την έννοια της λέξης διασκέδαση, παιχνίδι και ευγενή άμυλα.

Με τη συγκεκριμένη απόφασή τους προσβάλουν την αξιοπρέπεια και το ήθος τόσο της ομάδας συνολικά όσο και την προσπάθεια κάθε παίκτη ατομικά, που έχει επενδύσει ώρες και κόπο από τον ελεύθερο χρόνο του για τη χαρά και την ικανοποίηση που του δίνει η αλληλεπίδραση με άλλες ομάδες Παλαιμάχων  με τελικό αποτέλεσμα την ολοκλήρωση απολαυστικών παιχνιδιών που ναι, μέσα τους ενέχουν από τη γένεσή τους τη λέξη,  ΣΚΟΡ.  Σκορ τα οποία δεν είναι ντροπή, ούτε προκαλούν συναισθήματα πίκρας και κατωτερότητας σε κανέναν που αγαπά το fair play, και την έννοια του παιχνιδιού,  εκτός βέβαια αν ήδη έχει μέσα του συναισθήματα μειωμένης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Γιατί το σκορ ενός αγώνα και η δημοσίευσή του δεν προσδιορίζει την αξία της ομάδας ή του αθλητή,  αλλά την συμμετοχή η αγάπη για το άθλημα και το ευ αγωνίζεσθε.

Ζητάμε την άμεση απόσυρση της  άδικης και την εκτός λογικής απόφασης της τιμωρίας της ομάδος καθώς  και την ανάκληση της απόφαση για τιμωρίες ομάδων που αναγράφουν τα σκορ.

Η παρούσα επιστολή θα δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Α.Ο. Ανθούπολης προς ενημέρωση όλων των ομάδων και σε ΜΜΕ αθλητικού περιεχομένου.

Με εκτίμηση

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Α.Ο. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ