Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

On 1:41:00 μ.μ. by Unknown   No comments



ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΕΠΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ : ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ

Μεγάλο ματς διεξήχθη στο γήπεδο Πρασίνου Λόφου Δήμου Ηρακλείου Αττικής μεταξύ των παλαιμάχων Ν. Ηρακλείου και Ανθούπολης. Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε κατά ριπάς και η φιλοξενούμενη για να τους σπάσει τα νεύρα, έκανε συνεχώς σέντρα. 

Με εξαίρεση το γκολ του Βαγγέλη Μπακλαβά μετά από όμορφη σέντρα του Βαγγέλη Μπακλαβά, ναι καλά διαβάσατε ξαδέρφια είναι, που προσπάθησε να γυρίσει την ψυχολογία της ομάδας, δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τον ρυθμό της ομάδας του Ηρακλείου. 

Παρότι η ομάδα μας παρατάχθηκε με δύο τερματοφύλακες, ο ένας σε θέση αριστερού μπακ, δεν κατάφερε να αποφύγει την συντριβή. Οι εναλλακτικές στον πάγκο δεν υπήρχαν αφού ήταν άδειος και περίμενε κάποιους παίκτες να τον γεμίσουν στο δεύτερο μέρος που θα έρχονταν. Μέχρι τις 12 που περιμέναμε … δεν είχαν εμφανιστεί κι έτσι η ομάδα στηρίχθηκε σε έναν Καρίτζη που προσπαθούσε να γεμίσει το γήπεδο, σε έναν Φαφούτη που πλαγιοκοπούσε συνεχώς και στον Μπακλαβά που έδινε οδηγίες από θέση επιθετικού, πώς θα του περνάνε την μπάλα για να την χάνει…

Τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα με τον τραυματισμό του Σταυρόπουλου στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ο οποίος συνέχισε χαλαρά μέχρι το τέλος αφού δεν υπήρχαν αλλαγές. Ευτυχώς οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν μετά τα πέντε γκολ του πρώτου ημιχρόνου και αρκέστηκαν σε δύο στο δεύτερο. Αξίζει να σημειωθεί η ολισθηρότητα του γηπέδου που έκανε τον Σχίζα να γλιστρήσει πέντε φορές, τις τρεις πήρε και φάουλ, αλλά ξανασηκώθηκε γιατί όπως λέει και το ρητό, δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες θα ξανασηκωθείς.

Μετά το ματς η γνωστή  Μπυροθεραπεία έγινε σε τοπικό σουβλατζίδικο, παρέα με τα παιδιά της γηπεδούχου ομάδας, τα οποία να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία. Οι σχέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό ελπίζουμε να συνεχιστεί. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.

Υ.Γ. Μετά τον αγώνα και κατά την διάρκεια της μπυροθεραπείας μάθαμε για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου, του παίκτη της αντίπαλης ομάδας Φώτη Μπαλαρή, του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.


Η ηρωική ενδεκάδα: Μπάκας, Βράχος, Καρίτζης, Κολοκάθης, Γιάννης (τέρμας), Σταυρόπουλος, Σχίζας, Μπακλαβάς, Δελλής, Φαφούτης, Μπακλαβάς

Υ.Γ. Ευτυχώς που το παιχνίδι ήταν φιλικό και δεν χάσαμε τους τρεις βαθμούς.