Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

On 11:13:00 μ.μ. by Unknown   No comments


Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα μας για το τουρνουά παλαιμάχων της Αθήνας από την εξαιρετική ομάδα του Χαϊδαρίου.


Και ενώ πριν την έναρξη υπήρξε κύμα αισιοδοξίας ότι θα έχουμε εύκολο απόγευμα απέναντι στους Βετεράνους Χαϊδαρίου (πολλές και σημαντικές απουσίες. Έπιασαν τα μάγια), τίποτα δεν προμήνυε το άλλο κύμα που ερχόταν.


Ο coach Μπακλαβάς Τάσος είχε καταστρώσει τα σχέδια βλέποντας τον Ολυμπιακό στην Βαρκελώνη...να κατεβάσει την ομάδα με δύο τερματοφύλακες και τον επιθετικό στο όριο της μεγάλης μας περιοχής, οι παίκτες δεν το ακολούθησαν με συνέπεια να δεχτούμε μόλις τρία γκολ αφού ο Μπάκας ευτυχώς για την ομάδα μας είχε κατεβάσει ρολά.


Το εναλλακτικό σχέδιο με την ονομασία "σπάστε τους τα νεύρα - γκολ εσείς, σέντρα εμείς" για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Φώτη Λαγού (κοκοκο δεν έπαιξε) δεν έπιασε ούτε αυτό.



Ο προπονητής της ομάδας μας που όντας εκνευρισμένος...τσαντίστηκε , τα έχωσε στους παίκτες και σε παρατήρηση ενός παίκτη της ομάδας, ότι λείπουν παιχνίδια από την ομάδα είπε...να πάνε στα jumbo να πάρουν. (δόθηκαν σχετικά κουπόνια)

Η συνέχεια δόθηκε στην πιτσαρία Maestro pizza (χορηγός), όπου έγινε και η σχετική ανάλυση του ματς με την κόντρα Μπακλαβά - Φαφούτη να παίρνει άγρια ομορφιά εν μέσω απειλών. Ο Φαφούτης ζήτησε να παίξει σέντερ φορ και απείλησε ότι θα βάλει 4 γκολ την επόμενη εβδομάδα (έχουμε ρεπό).


Επόμενος αγώνας: Ανθούπολη - Καλύβια


Αγωνίστηκαν οι: Μπάκας, Κότσαλος, Μπακλαβάς Β., Ζήσης, Δροσινός, Σπίνος, Καζέρος, Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Χολόγκιτας, Φαφούτης, Καπνίσης


Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι: Δημάκης, Παπαγιανόπουλος, Καρίτζης, Κολοκάθης, Ηλιόπουλος, Δέλγας, Σχίζας



1η Αγωνιστική: Ανθούπολη - Ολυμπιακός Αγ. Σταφάνου 1-4
2η Αγωνιστική: Άρης Βούλας - Ανθούπολη 0 - 3
3η Αγωνιστική: Ανθουπολη - Κοψαχείλα 4 - 2
4η Αγωνιστική: Χαϊδάρι - Ανθούπολη 0 - 3