Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

On 8:52:00 μ.μ. by Unknown   No comments


Στο ημίφως του γηπέδου Τσαλαβούτα διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων της Ανθούπολης και των Καλυβιων. 

Έγινε ένα πολύ όμορφο ματς,μερικές φορές λίγο πιο σκληρό από όσο θα έπρεπε. Το ματς ξεκίνησε με τον τραυματισμό, μόλις στο δεύτερο λεπτό του Παύλου Σταυρόπουλου. Ο Π. Σταυρόπουλος με την έναρξη του ματς επιχειρώντας να κάνει μία κάθετη πάσα ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο. Έπαιξε για άλλη μία φάση, σκοράροντας με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χολόγκιτα και αποχώρησε από το ματς. 





Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας. Κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές, έκανε αρκετές ευκαιρίες και σημείωσε ένα ακόμα πολύ όμορφο γκολ στο 20ο λεπτό με τον Χολόγκιτα κάνοντας το 2-0. (επανέρχεται σιγά-σιγά)

Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά σημείωσαν και δύο γκολ ισοφαρίζοντας το ματς.

Το ματς στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αμφίρροπο με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η μεγαλύτερη από αυτές έγινε με τον Κότσαλο, να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι από κοντινή απόσταση. Σε μια από τις πολλές ευκαιρίες της ομάδας των Καλυβίων, σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αγωνίστηκαν οι : Μπάκας, Κολοκάθης, Σταυρόπουλος, Δημάκης, Χολόγκιτας, Δημητρόπουλος, Μπακλαβάς Β., Μπακλαβάς Τ., Μπουμπάρης, Ηλιόπουλος, Φαφούτης, Καπνίσης, Κότσαλος

Επόμενος Αγώνας 20/11 με αντίπαλο την Κηφισιά εκτός έδρας.

ΥΓ) Ευχαριστούμε την ομάδα των Καλυβίων για τον όμορφο αγώνα παρά το ακατάλληλο της ώρας. Δυστυχώς οι αγώνες ξεκινούν στις 10 το βράδυ. Ελπίζουμε ότι υπόσχεση του κ. Χιώτη για την παραχώρηση λογικής ώρας στο γήπεδο της χωράφας θα πραγματοποιηθεί, όταν αυτό θα είναι έτοιμο. (και ας μην απαντάει στα τηλέφωνα).

ΥΓ) Παρά τις οχλήσεις μας για το θέμα του φωτισμού, δυστυχώς το γήπεδο Τσαλαβούτα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση συσκότισης. Το ίδιο πρόβλημα το συναντάμε δυστυχώς και στα υπόλοιπα γήπεδα του Περιστερίου.

ΥΓ) Κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί για τα αυτονόητα. Για ένα κλειδί!!!!!!